Weer strak na zwangerschap

Bij Shabanou zijn we er ons van bewust over de grote hoeveelheid moeders de na de zwangerschap moeilijkheden hebben met het afvallen en de huid weer op z´n plaats te krijgen. Dit is zeker geen makkelijke taak en voor veel moeders zelfs onmogelijk omdat ze het niet weten of de onjuiste informatie hierover hebben. Snel afvallen na een zwangerschap en weer zo snel mogelijk op je gewicht komen is wel degelijk mogelijk zonder je gezondheid in gevaar te brengen.

Hiervoor hebben wij de hulp van Stay Healthy ingeroepen en een actie samengesteld voor moeders die op een gezonde manier snel willen afslanken. De actie is dat jij als moeder een dieet of product van Stay Healthy volgens voorschrift gaat gebruiken en wanneer je het doel hebt bereikt dan krijgt jouw kind van ons een mooie Schabanou pop naar keuze. Deze actie is bedoeld om moeders aan te moedigen hun figuur weer terug te krijgen met een gezond dieet en/of product en op deze manier gelukkiger met hun kind door het leven te kunnen gaan.

Om mee te doen aan deze actie die je jezelf in te schrijven en op te geven wanneer je bevallen bent, je huidige gewicht en een foto van jezelf. Ook willen we graag van je weten welk dieet of product je van Stay Healthy gaat gebruiken waarvoor we je vragen een kopie van de aankoop naar ons te sturen en de datum wanneer je ermee denkt te beginnen. Wanneer je eenmaal je doel hebt bereikt binnen de aangegeven tijd dan mag jij gratis bij ons de enige echte Shabanou pop op komen halen. Neem contact met ons op voor meer informatie of stuur ons een email wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk bericht van ons krijgt.